Kinderen

Kinderen

Een Reset-Sessie is geschikt voor kinderen.

Er zijn tal van redenen waardoor een kind niet helemaal zichzelf kan zijn en vastloopt. Ook hier kan ik door naar de kern van het probleem te gaan veel verlichting brengen en soms zaken helemaal oplossen.

Kinderen die slecht slapen omdat ze angstig zijn. Bijvoorbeeld doordat ze het gevoel hebben dat er iemand is of enge geluiden horen en daarom niet alleen in bed durven liggen.

Of kinderen die uit het niets zeer boos kunnen worden zonder dat ze het idee hebben dat ze daar zelf invloed op uit kunnen oefenen.

Kinderen tot circa 14 jaar behandel ik op afstand met een van de ouders in mijn praktijk. Na deze leeftijd is het voor uw kind mogelijk om een sessie te doen in uw bijzijn.

Reacties

Het is nu drie weken geleden dat ik voor mijn 11- jarige dochter bij Robert was.

Ik durf nu wel te zeggen dat het echt een heel stuk beter met haar gaat. Ze is in haar zijn veranderd. Vooral veel zelfverzekerder en minder stemmingswisselend. 

Bedankt, ook namens mijn dochter!

——————————————

Ik wilde ook hulp voor mijn zoon en zelfs op afstand ervoer mijn zoon zonder het te weten heel wat positieve dingen.

Hij voelde zich ineens heel blij maar kon dit niet verklaren. Hij had ineens veel berichten van vrienden en kwam oude klasgenoten tegen. Zeer apart en mooi om te ervaren. Eindelijk zag ik mijn zoon weer breed lachen!!

——————————————

Onze jongste van 11 jaar heeft, bij het consult op afstand, ook veel baat gehad. Ook hij had last van frustratie en woede, was onzeker in zijn vriendschappen, had constant de drang om te snoepen uit onvrede en sliep slecht (bang) in zijn eigen kamer. Hij herkende zichzelf in de metafoor die Robert schetste en zit nu beter in zijn vel. Zeer dankbaar voor wat het ons als gezin heeft gebracht!

——————————————

Met de hulp en goede zorgen van Robert knapt onze 8 jarige zoon langzaam maar zeker op. Robert heeft voor hem een hoop problemen opgelost. Wij raden iedere ouder aan om bij Robert langs te gaan zodra je ziet dat je kind vastloopt.

—————————————–

Wat ook heel mooi is is dat het onze zoon  van 4 zoveel meer rust heeft gegeven.
Dankjewel hiervoor!